Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zaterdag 22 november 2008

Emiliana Torrini live in Muziekodroom op 2 februari, voorverkoop tickets start binnen enkele dagen

Indiestyle zit niet verlegen om een primeurtje meer of minder. Hoe we ons nieuws verzamelen is een goed bewaard geheim. Gijzelen we booking agents? Voeren we managers dronken? Rotzooien we met artiesten? Aan de Sherlock Holmes in u om de waarheid te ontdekken.
De muziekliefhebber in u daarentegen zet zich best schrap om tickets te kopen voor Emiliana Torrini. Haar album "Me And Armini" werd bedolven onder de lof, en haar laatste concert in de ABClub was ongeveer 2 maanden op voorhand helemaal uitverkocht. Op 2 februari krijg je een nieuwe kans om deze Ijslandse aan het werk te zien, in Muziekodroom. Hoewel deze zaal groter is dan de ABClub, zijn we er vrij zeker van dat ook hier alle tickets een nieuwe eigenaar gaan vinden nog voor de 2de maand van het jaar 2009 aanvangt. Vanaf maandag regelmatig de site van Muziekodroom bezoeken om te zien of de voorverkoop al gestart is, is dus een heel nuttige bezigheid.
Of er eind januari of begin februari nog meer concerten van Emiliana Torrini komen in Belgiƫ en/of Nederland hebben we nog niet ontdekt, maar we houden jullie op de hoogte.
Links:
Emiliana Torrini MySpace
Emiliana Torrini website
Muziekodroom website

Klik hier voor Indiestyle, de nieuwe place to be voor fans van indie en britpop

Geen opmerkingen: