Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zondag 23 november 2008

Casiokids in december live in Rotown en Paradiso, in 2009 met Of Montreal in Paradiso, Botanique en Tivoli

Een tijd geleden kondigden we al aan dat Casiokids 1 van de namen is op de affiche van Now_Series in de AB op 19 februari. Klikken op het label Casiokids bij dit artikel voor meer info. De muziek van deze Noren ligt ons nauw aan het hart: frivool en doordrongen van echte speelvreugde. Experiment, maar dan op kinderlijke wijze. Pretentieloos maar toch met inhoud.
De komende maanden krijgen we nog enkele kansen om de groep aan het werk te zien. Binnen enkele weken hebben ze 2 Nederlandse concerten in de agenda staan. Op 4 december kom je hen tegen in Rotown, 1 dag later spelen ze in Paradiso.
Begin 2009 trekken ze door Europa als support van Of Montreal, een Amerikaans gezelschap dat met de dag populairder wordt . Hoewel ze al meer dan 10 jaar bestaan, groeit de erkenning nog steeds, en duikt hun album "Skeletal Lamping" regelmatig op in de eerste "best of 2008"-lijstjes die hier en daar beginnen te verschijnen. Hun psychedelische indie schippert tussen ingetogen pracht en bombast en past dus perfect binnen de lijnen van wat hip is in 2008. Of Montreal kan dus met recht en reden zeggen dat zij er echt wel al langer mee bezig waren. Samen met Casiokids kun je hen aan het werk zien op volgende plaatsen en datums:
21jan Paradiso, Amsterdam
22jan Botanique, Brussel
23jan Tivoli, Utrecht
Voor tickets en verdere info verwijzen we jullie graag naar de sites van de zalen.
Links:
Casiokids MySpace
Casiokids website
Of Montreal MySpace
Of Montreal website
Rotown
Paradiso
Botanique
Tivoli

Klik hier voor Indiestyle, de nieuwe place to be voor fans van indie en britpop

Geen opmerkingen: