Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zondag 23 november 2008

Ten Vrede Talent 2009 - Inschrijven mogelijk tot eind januari

Na 5 geslaagde edities slaan het muziekfestival Ten Vrede en Muziekclub 4AD, beide te Diksmuide, de handen terug in elkaar om beginnende en minder beginnende, jonge en minder jonge, gedurfde en minder gedurfde, ambitieuze en minder ambitieuze muziekgroepen/solo artiesten de kans te geven om Ten Vrede Talent 2009 te winnen. De winnaar verdient 500 € cash en mag ook Ten Vrede 2009 openen op vrijdag 8 mei. De jury laat elk genre toe, maar vindt aandacht voor de Vredesboodschap wel een belangrijk punt.
Inschrijven kan tot eind januari 2009 en dit door een demo of gelijkaardig (Myspace, vi.be, eigen website of iets van die strekking) met minimum 3 nummers te bezorgen aan Muziekclub 4AD, Kleine Dijk 57, 8600 Diksmuide of mailen naar info@4ad.be met duidelijke vermelding Ten Vrede Talent 2009.
De 5 geselecteerde acts mogen op 13 april, dat is Paasmaandag, in de namiddag een concert van een half uur verzorgen in Muziekclub 4AD, waar de jury ’s avonds de winnaar bekend zal maken. Voor meer info verwijzen we jullie graag naar de site van 4AD.
Links:
4AD
Ten Vrede

Klik hier voor Indiestyle, de nieuwe place to be voor fans van indie en britpop

Geen opmerkingen: