Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 24 september 2008

Coem, V.O. en Kiss The Anus Of A Black Cat begin oktober live in Vooruit

De goede Belgische groepen en artiesten zijn niet op 1 hand te tellen. Een willekeurige greep geeft ons Johnny Berlin, Team William, Balthazar, Freaky Age, Garcia Goodbye, Zender, Yuko, Coem, V.O. en Kiss The Anus Of Black Cat. Het voordeel van een klein land is dat je nooit enorm ver moet rijden om deze mensen aan het werk te zien.
Begin oktober is de Gentse Vooruit in elk geval een aangewezen plaats om Belgisch talent live aan het werk te zien. Op 02.10 krijgen we Coem en V.O. voorgeschoteld. We zagen beiden al aan het werk dit jaar, en dat was telkens een prettige ervaring. Coem haalde onze Pukkelpop Top 15 niet, maar dat zegt meer over de puike prestatie van de andere bands dan over Coem. In de goedgevulde Wablief-tent stonden Marc Wetzel en zijn grote bende vol overtuiging het beste van zichzelf te geven. De groep brengt melodieuze en herkenbare muziek, maar smeert er regelmatig een stevige laag verrassing door en schrikt er niet voor terug om een kluwen van stijlen te mixen. V.O. zagen we aan het werk in een uitverkochte AB als voorprogramma van Girls In Hawaii. Hoe het was, lees je in onze review, waar we met plezier nog eens naar linken.
Op 03.10 staat Kiss The Anus Of A Black Cat op de planken. Deze groep hebben we nog niet aan het werk gezien. Op hun nieuwe plaat "The Nebulous Dreams" gaat Kiss The Anus Of A Black Cat verder op het elan van hun vorige: donkere folk, uitgesponnen mantra’s en snedige pathos. Stef Heeren en co stellen hun cd voor op deze double bill met Guapo.
Links:
Coem MySpace
Onze review van het laatste album van Coem
V.O. MySpace
Onze review van V.O. in de AB
Kiss The Anus Of A Black Cat MySpace
Guapo MySpace
Vooruit

Klik hier voor Indiestyle, de nieuwe place to be voor fans van indie en britpop

Geen opmerkingen: