Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zaterdag 5 juli 2008

The Clash - London Calling is de 1ste favoriet van Ronald Drayer in Heb Je Al Gehoord Van De 7, De 7?

Ronald Drayer is de oprichter en mede-eigenaar van Suburban Records. Hij heeft er al een lange carrière in de muziek opzitten. Opsommen wat hij allemaal heeft gedaan zou ons veel te ver leiden. Zijn voorlopig laatste in een rij van hele goede daden is het tekenen van Exile Parade, 1 van onze favoriete grote beloften. Om Ronald nog wat beter te leren kennen, laten we hem 1 week lang elke dag 1 van zijn favoriete platen voorstellen. Het woord is aan hem.
The Clash - London Calling
Ik was al fan van de Clash bij hun 2 eerste albums, maar toen hun 3de album 'London Calling' uitkwam was ik echt onder de indruk. Al die stijlen vermengd met het bekende energieke Clash geluid, in een woord geweldig! Of het nou dubreggae is in Guns Of Brixton, lullige disco in Train In Vain of pure rock 'n roll in Brand New Cadillac, alles klinkt clashtastic! En niet te vergeten de hoes! En dan ook nog eens de coolheid van alle bandleden met Paul Simenon als übercoole rockgod!
Morgen krijgen we plaat nummer 2. Voor meer info over Suburban Records kun je terecht op de site van het label. Schrik niet als je naast Exile Parade, Klimt 1918 of Shed Seven ook veel metal tegenkomt. Suburban is de grootste verdeler van harde muziek in de Benelux.
Link:
Suburban Records

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: