Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zaterdag 5 juli 2008

Patti Smith & Kevin Shields – The Coral Sea, live 2CD nu in de winkels

Op "The Coral Sea" krijgen we het resultaat van een samenwerking tussen 2 levende legendes. Kevin Shields is een geboren Amerikaan. Toen hij 10 jaar oud was verhuisde hij met zijn familie naar Ierland, waar hij ook opgroeide. Later was hij de frontman van My Bloody Valentine, een band die dit jaar voor het eerst sinds heel lang weer tourt, maar België en Nederland voorlopig helaas nog niet in zijn agenda heeft genoteerd. Please please Pukkelpop en Lowlands, help ons asjullieblief.
Patti Smith is een (post)punkicoon, althans volgens velen. Anderen zeggen dan weer dat ze meer gemeen heeft met The Velvet Underground. Wij vinden dat etiketten juist kleven sowieso heel moeilijk is en laten onze lezers dus zo'n beetje zelf beslissen. Wat jullie ook kiezen, we laten jullie graag weten dat Smith op deze dubbelaar voordraagt uit haar boek "The Coral Sea", een hommage aan de fotograaf Robert Mapplethorpe. Kevin Shields begeleidt haar met een collage van geluids- en gitaareffecten die het geheel van een intense sfeer moeten voorzien.
Links:
Patti Smith MySpace
My Bloody Valentine MySpace

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: