Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zaterdag 5 juli 2008

Rifraf zoekt stagiair, RifRaf 197 nu overal verkrijgbaar

Aan elke jongemens die een job in de muziekwereld ambieert raden we aan om zich even volledig af te sluiten van de wereld en RifRaf te contacteren. Je krijgt niet elke dag de kans om een stage bij zulk een blad te versieren. We hoeven je niet te vertellen dat die heel mooi staat op je muzikale CV, toch? Meer details over hoe of wat vind je op pagina 4 van RifRaf 197, dat je nu online kunt lezen. De papieren versie vind je zoals steeds op een pak hippe plaatsen. De volledige lijst staat op de site van RifRaf onder "Take Away".
Verder vind je in de gecombineerde juli/augustus-editie interviews met White Denim, Fleet Foxes en CSS. In Homegrown richt RifRaf nog steeds het vizier op Belgische talenten en gevestigde waarden. Voorts krijg je ook het 2de deel van de festival special. Asluiten doet RifRaf zoals gewoonlijk met een hoop reviews, een uitgebreide kalender en een 5-tal wedstrijden.
We hebben het al vaak gezegd, en we blijven het zeggen: RifRaf is zo'n blad waarin zelfs de advertenties interessant zijn.
Links:
RifRaf online lezen

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: