Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

donderdag 10 juli 2008

Abe Vigoda - Skeleton, nieuwe album, verschijnt later deze zomer

Abe Vigoda heeft een deal getekend met Bella Union Records. Daardoor zal de nieuwe CD van de groep in de Benelux verdeeld worden door V2. Op MySpace kun je al 2 nummers beluisteren, en ze klinken enorm fris en goed. Dat geldt overigens ook voor de 3 andere, oudere songs in de player. Abe Vigoda stelt zichzelf voor als "the new LA punk secret weapon". Bij zo'n beschrijving denken we spontaan aan groepen als Bad Religion, die we wel respecteren, maar waar we echt nooit een CD van zullen kopen.
Abe Vigoda is echter 100% anders. Ze passen wat mij betreft in het rijtje Vampire Weekend, White Williams, Yeasayer, Wild Beasts, MGMT enzovoort. Je moet wel weten dat ze veel meer dan de opgesomde bands houden van chaotisch experiment en dat ze toch wel harder en door elkaar gerammelder klinken. We kijken wel hoopvol uit naar de release. De preciese datum is nog niet bekend.
Links:
Abe Vigoda MySpace
Abe Vigoda blog

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: