Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

donderdag 10 juli 2008

Win 1 duoticket voor I Bet That You Look Good On The Dancefloor in Tijuana, Gent op 18 juli

Gent is weer een goed feestje rijker. In maart en juni kon je op de Hindu Nights al clubben op Rock n Roll in de Make Up Club. Op 18 juli kun je feesten op de beste indie van de laatste 5 jaar tijdens "I Bet That You Look Good On The Dancefloor". Er zijn slechts 350 tickets te koop. Je kunt je dus best al snel je kaartje gaan aanschaffen bij Bilbo.
Gek Van Muziek geeft 1 duoticket weg voor deze schitterende party. Om kans te maken stuur je een mail naar gekvanmuziek@hotmail.com met daarin het antwoord op de vraag: welke Gentse muziekwedstrijd staat mee in voor de organisatie van "I Bet That You Look Good On The Dancefloor"? a. De Scholieren, b. De Junioren of c. De Beloften? Vergeet ook niet je naam en voornaam te vermelden, zodat we die kunnen doorgeven aan de mensen van de organisatie. Meespelen kan tot woensdag 16 juli om 20 uur 's avonds. De winnaar wordt op donderdag in de loop van de dag verwittigd via e-mail. Veel succes.
Link:
I Bet That You Look Good On The Dancefloor MySpace

Klik hier en maak kans op tickets voor Heebie Jeebies, Hindu Nights-achtige party op 21 november 2008 in Make Up Club Gent

Geen opmerkingen: