Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

donderdag 10 juli 2008

Swell live in de ABClub op 29 oktober, Het Paard op 30 oktober, 013 op 31 oktober, Nijvel op 1 november en Cactusclub op 2 november

Swell trekt in oktober nog eens door Europa om het album "South Of The Rain And Snow" aan u voor te stellen. Ook aan u, want met 5 concerten in België en Nederland moeten de fans al een beetje ver gaan zoeken om excuses te vinden als ze niet van de partij zijn. Swell is tegenwoordig geen echte groep meer. We twijfelen er niet aan dat zanger David Freel zich voor deze optredens zal laten omringen door prima muzikanten, maar van de stichtende leden is hij de enige overblijver.
Swell staat ook op "South Of The Rain And Snow" weer garant voor bloedmooie, rustige nummers. De melodieën zijn vlot te verteren, maar als je goed luistert hoor je in elk lied verschillende laagjes. Lieden die graag muziek pellen hebben er dus zeker ook wat aan. Mensen die houden van Red House Painters, Sparklehorse, Tindersticks of Sun Kill Moon zullen heel waarschijnlijk ook houden van Swell. De groep is live te zien op volgende data en plaatsen:
29-10 ABClub, Brussel
30-10 Paard, Den Haag
31-10 013, Tilburg
01-11 Festival, Nijvel
02-11 Cactus, Brugge
Voor tickets en verdere info verwijzen we jullie graag door naar de sites van de zalen. Voor 1 november zien we op de site van Swell dat de groep optreedt op een festival in Nijvel, maar we vinden er nergens anders iets over terug. Als jij er meer over weet, maak ons dan slimmer aub.
Links:
Swell MySpace
Swell officiële site
AB
Paard
013
Muziekcentrum Cactus

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

1 opmerking:

Wouter zei

En nog veel meer 'Swell - Dave Freel' op de fansite 'Comfort 48':

http://users.telenet.be/comfort48

en/of

http://www.myspace.com/wouterc48

Cheerioh,
Comfort 48 - Swell fansite [2000-2008] ~ may all yr. good days be long ones!