Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 25 juni 2008

Marktrock 2008 - All Areas Blog van start

1 van de nieuwe initiatieven van Marktrock 2008 hebben we een tijdje geleden al toegelicht. Half mei deden we een oproep aan de huidige en toekomstige buskers onder jullie. Hopelijk hebben sommige bezoekers van Gek Van Muziek zich ingeschreven voor de buskerwedstrijd. Voor wie dat nog niet gedaan heeft, is het nog niet te laat, denk ik. De nodige info vind je op de site van Marktrock.
Een ander tof initiatief is het Bal Populaire, dat doorgaat op het De Layensplein. De bedoeling is om ook de zone tussen Oude Markt en Vismarkt te doen bruisen. Hoe kan dat beter dan door zoveel mogelijk bezoekers aan het dansen te brengen? Hoe dat precies in zijn werk gaat lees je in het artikel erover waarnaar we onder dit stukje verwijzen.
Vanaf vandaag vind je ook regelmatig updates op de blog van Marktrock. Als opbouw naar het festival toe verschijnen er vanaf nu bijna dagelijks nieuwe berichten op die blog. Tijdens Marktrock komen er uiteraard meermaals per dag updates. De all areas blogger van dienst is de winnaar van een wedstrijd. Hoeveel kandidaten er waren, weet ik niet, maar de uitverkorene is, of beter ben, ikzelf. Een mooie kans om me te tonen aan een ander publiek dan de trouwe bezoekers van Gek Van Muziek. En natuurlijk een extra stimulans om op deze blog hier meer dan ooit het beste van mezelf te blijven geven.
Links:
Marktrock officiƫle site
Artikel over Bal Populaire
Marktrock All Areas Blog

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: