Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 25 juni 2008

Vive La Fête is headliner op Benicàssim Festival in Spanje

Niet alleen in België en Nederland kijken we met zijn allen heel erg uit naar de aankomende festivals. In de UK zitten de muziekfans ongeduldig te wachten op Glastonbury. In Duitsland hebben ze al het Hurricane en het Southside Festival achter de rug. En in Spanje is het Benicàssim Festival eind juli traditioneel 1 van de hoogtepunten van de muzikale zomer.
Op de affiche staan namen als Leonard Cohen, Morrissey, My Bloody Valentine, Gnarls Barkley, Mika, Tricky, The Raconteurs, Sigur Rós, Siouxsie, Babyshambles, Roisin Murphy, Justice en veel meer. Wie krijgt de eer om op zondagavond af te sluiten op de main stage? Niemand minder dan onze eigen Vive La Fête, zo lezen we net in de nieuwsbrief van de groep. Toch echt wel iets om trots op te zijn.
Voor tickets en andere info verwijzen we jullie graag door naar de officiële site van het festival. Voor de volledige concertkalender van Vive La Fête kun je terecht op de MySpace van de groep.
Link:
Festival Internacional de Benicàssim
Vive La Fête MySpace

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: