Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 25 juni 2008

boyShouting - 100 dagen te koop aan 100 euro per dag

Dankzij een blog van het Absolutely Free Festival kwamen we terecht op de MySpace van boyShouting, 1 van de optredende artiesten. We kenden de naam al, maar wisten eerlijk gezegd niet wie erachter zat. Aangename verrassing, het is niemand minder dan Marc Wetzels van Coem. Deze Limburger kwam recentelijk een paar keer in het nieuws, een paar dagen geleden nog omdat hij een plaats kreeg op de affiche van Pukkelpop. Eerder schreven wij en anderen ook al over hem in verband met een liefdadigheidsconcert in Hasselt en de prachtige CD "We've Got Speakers On The Outside Of Our Spacecraft".
Met boyShouting heeft hij weer een origineel concept bedacht. Voor 100 euro kun je een dag van hem kopen. In ruil word je aandeelhouder en krijg je een lied dat niemand anders krijgt, tesamen met wat kranteknipsels van de dag die je hebt gekozen en een beetje uniek artwork. Aan het einde van de rit worden de beste nummers op professionele wijze opgenomen en krijgen alle aandeelhouders een collector's item. Voor verdere details verwijzen we je graag door naar de MySpace van boyShouting.
Links:
boyShouting MySpace
Absolutely Free Festival

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: