Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 23 april 2008

Les Nuits Botanique - Win tickets voor Tunng, Cafeneon en This is The Kit op 7 mei en Apse, Phosphorescent en aMute op 8 mei

Les Nuits Botanique naderen met rasse schreden. Meer dan 1 concert is al volledig uitverkocht, en voor een aantal andere zijn ook bijna alle tickets de deur uit. We raden iedereen ten sterkste aan om niet te wachten tot de dag van een concert om tickets te kopen. Je zou weleens voor een erg onaangename verrassing kunnen komen te staan. Gek van Muziek mag voor 2 "Nuits" tickets weggeven.
Op 7 mei is Tunng te gast. Met hun elektronische folkdeuntjes behoren ze tot onze favoriete bands. Met hetzelfde ticket zie je naast Tunng ook Cafeneon, een Brusselse band die bewijst dat goede indie in het Frans geen fata morgana is, en This Is The Kit, een Franse band die rustige akoestische nummers brengt in de stijl van Kings Of Convenience.
Op 8 mei krijgen we ook 3 bands voor 1 ticket. Hoofdact die avond is Apse. Hun debuut uit 2006 heet "Spirit" en werd unaniem positief ontvangen. De Morgen, Gonzo Circus, Oor en zowat alle Belgische en Nederlandse e-zines waren razend enthousiast over het album. Phosphorescent vinden we hier bij Gek Van Muziek zelfs nóg beter. De nummers zijn enorm eenvoudig, maar zo prachtig dat we er niet om malen. Opener van dienst is het Brusselse aMute, die het publiek mogen proberen te betoveren met hun dromerige ambient in de stijl van het rustigere werk van Seefeel.
Gek Van Muziek mag voor elk van deze 2 avonden 3 tickets weggeven. Stuur een mail naar gekvanmuziek@hotmail.com met in het subject de datum van jouw keuze en in de body het antwoord op de vraag: "Wat betekent Botanique". De mogelijkheden zijn: kruidtuin, neusdruppel of wolkenveld. Veel succes. Meespelen kan tot en met 5 mei om 23.59 's avonds.
Links:
Les Nuits: volledig programma, tickets en andere info
Tunng MySpace
Cafeneon MySpace
This Is The Kit MySpace
Apse MySpace
Phosphorescent MySpace
aMute MySpace

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: