Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zaterdag 27 juni 2009

Win 1 van de 3 vinyl LP's van Bob Log III (ism Dour Festival 2009)

Van 16 tot 19 juli 2009 kun je je op het Dour Festival weer helemaal laten gaan en genieten van gevestigde waarden als Pet Shop Boys, Mercury Rev of Animal Collective. Of je kunt je enkele dagen lang een heuse talent scout wanen en op zoek gaan naar de successen van morgen.

1 groep die er een beetje uitspringt is Bob Log III. Omdat het geen echte groep is bijvoorbeeld, maar een √©√©nmansband met space gitaar en mini basdrum. Hoewel hij al sinds 1998 regelmatig een nieuw album uitbrengt, en elk jaar wereldwijd zo'n 150 optredens speelt, viel de ultieme roem hem voorlopig nog niet te beurt. Het meest recente album van Bob Log III heet "My Shit Is Perfect". 't Is in elk geval een aanrader om aan te stippen op je Dour-programma. Verwacht je aan overstuurde puinblues, met rauwe songs als "Clap Your Tits", "Boob Scotch" en "Drunk Stripper" en een ‘massa moment waarop alle vrouwelijke aanwezigen worden uitgenodigd op het podium. In samenwerking met het Dour Festival geeft Indiestyle 3 vinyl LP's weg van Bob Log III.

Wil je kans maken om er eentje te winnen? Klik dan snel bij de links onder dit artikel door naar de wedstrijd op Indiestyle.

Links:
Bob Log III Myspace
Bob Log III homepage
Dour Festival
Naar de wedstrijd op Indiestyle

Geen opmerkingen: