Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 6 mei 2009

Win 2 * 2 tickets voor Metronomy, We Are Wolves en Naîve New Beaters in Botanique op 12 mei 2009

Les Nuits Botanique 2009 zijn goed en wel van start gegaan. De komende weken zullen de mensen van Botanique ons weer rond de oren slaan met nog meer goede concerten dan ze heel het jaar rond al doen. Indiestyle zal voor een aantal optredens gratis duotickets weggeven. Bijvoorbeeld met een wedstrijd voor 2 * 2 tickets voor Metronomy, We Are Wolves en Naîve New Beaters op 12 mei 2009

Aan de wieg van Metronomy staat Joseph Mount, bekend om z'n prestigieuze remixen van Klaxons, Franz Ferdinand, Gorillaz en Kate nash. "Nights Out", is de titel van het eerste album, het resultaat van tien jaar experimenteren. De muziek van het Canadese trio We are Wolves is post-punk rock met een primitief elektronische sound. Naïve New Beaters, Frans-Amerikaans, houdt het midden tussen Ratatat en Gorillaz, met woeste electropop doorspekt met hip hop fraseringen en wilde gitaren.

Wil je kans maken om een duoticket te winnen voor deze fijne avond? Klik dan bij de links onder dit artikel snel door naar de wedstrijd op Indiestyle.

Links:
Metronomy MySpace
We Are Wolves MySpace
Naïve New Beaters MySpace
Botanique
Naar de wedstrijd op Indiestyle

Geen opmerkingen: