Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

donderdag 7 mei 2009

Win 2 * 2 tickets voor Great Lake Swimmers, The Acorn en Akron/Family in Botanique op 16 mei 2009

Les Nuits Botanique 2009 zijn goed en wel gestart. De komende weken zullen de mensen van Botanique ons weer rond de oren slaan met nog meer goede concerten dan ze heel het jaar rond al doen. Indiestyle zal voor een aantal optredens gratis duotickets weggeven. Bijvoorbeeld met een wedstrijd voor 2 * 2 tickets voor Great Lake Swimmers, The Acorn en Akron/Family op 16 mei 2009.

Het nieuwe album van Great Lake Swimmers, "Lost Channels", werd net als de voorgaande platen opgenomen op ongewone plaatsen: een afgelegen kasteel, en een kerk in de streek van de Thousand Islands. The Acorn maakt romantische indie folk, terug te vinden op het album "Glory Hope Mountain" bij het prestigieuze Bella Union label. De New Yorkers van Akron/Family brengen een verbazingwekkende muzikale mix van folk, psychedelische hoogtepunten, seventies rock, experimentele noise en punk invloeden.

Wil je kans maken om een duoticket te winnen voor deze fijne avond? Klik dan bij de links onder dit artikel snel door naar de wedstrijd op Indiestyle.

Links:
Great Lake Swimmers MySpace
The Acorn MySpace
Akron/Family MySpace
Botanique
Naar de wedstrijd op Indiestyle

Geen opmerkingen: