Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

donderdag 12 maart 2009

Ik Zie U Graag - België Festival in Mezz te Breda van 23-26 april met 12 optredens op 4 dagen

Ik Zie U Graag is het Belgische popfestival van Nederland, dat van donderdag 23 t/m zondag 26 april plaatsvindt in Mezz. Een lang weekend staat Mezz in het teken van Belgische popmuziek. De muziekscene in België floreert en kent talloze talentvolle bands en dj’s. Breda is de poort naar Nederland voor veel Belgische muzikanten. Mezz ziet ze graag en presenteert met trots de line up van de eerste editie van Ik Zie U Graag, dat een jaarlijks terugkerend festival wordt rond Belgische popcultuur.
De namen op de affiche zijn bepaald niet mis. Een kleine opsomming levert ons dit op: A Brand, The Sedan Vault, Barbie Bangkok, Mintzkov, Creature With The Atom Brain, Off The Record, The Subs, Vermin Twins, The Hong Kong Dong, DJ Jules X, Tom Pintens en Tim Vanhamel.
De voorverkoop voor het festival is al gestart.Ticketprijzen verschillen per dag, maar voor de echte liefhebbers is er een beperkt aantal passe-partouts beschikbaar. Deze kosten €25,00. Voor verdere info verwijzen we jullie graag naar de site van de zaal.
Links:
Mezz website
Mezz MySpace

Regelmatig Indiestyle updates ontvangen? Klik hier en maak je lid van onze Facebookgroep

Geen opmerkingen: