Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

donderdag 26 maart 2009

AFF 2009 - workshops bandshoot en concertfotografie en 1ste 5 namen bekend

AFF organiseert workshops rockfotografie. C-Music heet dat dan, en het bestaat uit twee onderdelen: een praktijkworkshop bandshoot met Razzi en Stijn De Grauwe op 11 en 18 april en een workshop concertfotografie met Rien Geypen op de festivaldag zelf.

Bandshoot
Twee zaterdagen nemen Jan Castermans en Stijn De Grauwe je onder hun hoede en leren je de do’s & don'ts van bandfotografie. Op zaterdag 11 april vertellen ze alles over passie, inlevingsvermogen, innerlijke drang, overtuigingskracht en, natuurlijk, rock ’n roll. Op zaterdag 18 april ga je aan de slag met een aantal bands die op de AFF affiche prijken.
Kostprijs: € 5 (incl. drank)
Max. 10 deelnemers

Concertfotografie
De doorwinterde rockfotografe Rien Geypen neemt je tijdens Absolutely Free Festival op sleeptouw en leert je de kneepjes van de concertfotografie. Hoe maak je die ultieme foto? Hoe belangrijk is de kadrering? Wat doe je met belichting, sluitertijd, perspectief, timing? Absolutely Free Festival maakt frontstage, podium én backstage voor jou toegankelijk tijdens deze workshop C-Music.
Kostprijs: € 5 (incl. drank)
Max. 10 deelnemers

Inschrijven doe je via de website van Absolutely Free Festival vanaf 27.03.09. En niet veel later dan dat, anders vrezen we dat anderen je al voor zijn geweest.

Het Absolutely Free Festival maakt ook de 5 1ste namen bekend die de affiche van het festival zullen sieren op 8 augustus 2009. Het gaat om Yuko, Chitlin' Fooks, Blackie & The Oohoo's, Douglas Firs en Joni Sheila.

Links:
Absolutely Free Festival website
Absolutely Free Festival MySpace
Razzi
Stijn De Grauwe
Rien Geypen

Regelmatig Indiestyle updates ontvangen? Klik hier en maak je lid van onze Facebookgroep

Geen opmerkingen: