Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

donderdag 12 februari 2009

Waxdolls - High Speed Killer Ride, release in de lente van 2009, live in Cactus op 8 mei

Eind 2007 leerden we Waxdolls kennen. De AB kondigde de groep aan voor een late night show in de ABClub op 1 maart 2008, na het concert van Digitalism in de grote zaal. Nieuwsgierig gingen we luisteren op MySpace. Een overdonderende belevenis, dankjewel AB. We bleven de groep dus volgen, en kijken heel erg uit naar het debuutalbum van dit duo. Met de EP "Chips" krijgen we op 16 maart alvast een voorsmaakje.
De opnames van de CD zijn voor zover we weten helemaal afgerond. Luuk Cox, man achter de knoppen, en natuurlijk ook bekend van Shameboy, is in elk geval laaiend enthousiast en tipt Waxdolls nu al als beste act van 2009. Verwacht je aan spannende en pretentieloze elektro die af en toe heel stevig van leer durft te trekken. Elektropunk gebruikt de groep vaak zelf als beste woord om hun muziek te omschrijven.
Op 8 mei 2009 stellen Waxdolls hun debuut voor in Cactus te Brugge. We vermoeden dat de CD in de week voorafgaand of volgend aan dit concert in de winkels zal liggen. Dijf Sanders mag de zaal opwarmen die avond, hopelijk met live drummer. Voor tickets en verdere info verwijzen we jullie graag naar de site van Cactus.
Links:
Waxdolls MySpace
Dijf Sanders MySpace
Cactus

Regelmatig Indiestyle updates ontvangen? Klik hier en maak je lid van onze Facebookgroep

Geen opmerkingen: