Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

donderdag 12 februari 2009

Rock Werchter 2009 - Programma aangevuld met Oasis, Kings Of Leon, Bloc Party, Franz Ferdinand, Elbow , The Streets en meer

Voor wie er nog aan twijfelde: De UK is helemaal terug als land van hippe muziek. De affiches van Rock Werchter en Pukkelpop bevatten in 2007 en 2008 al opvallend veel namen van Britse toppers. Ook 2009 doet het beste vermoeden. Wat er nu al bekendgemaakt is aan namen uit Engeland en omstreken, daar konden we als liefhebbers van Angelsaksische muziek enkele jaren geleden enkel van dromen.
Vandaag maakt Live Nation nog een paar mooie namen bekend. Namen om bij te watertanden, werkelijk. Of wat zeg je anders van onder meer Oasis, Kings Of Leon, Bloc Party, Franz Ferdinand en The Streets? Niet alleen goede bands op CD, maar groepen met een bewezen live reputatie zijn het, stuk voor stuk. Bovenop reeds bekende namen als Placebo en Coldplay kunnen we nu al zeggen: met een ticket voor Rock Werchter 2009 doe je ons een veel groter plezier dan met de pornofilm van Studio Brussel. Voor het allerlaatste nieuws over het programma, de start van de voorverkoop en andere dingen die je wilt weten over het festival verwijzen we je graag naar de site van Rock Werchter.
Links:
Rock Werchter homepage
Rock Werchter MySpace

Regelmatig Indiestyle updates ontvangen? Klik hier en maak je lid van onze Facebookgroep

Geen opmerkingen: