Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 4 februari 2009

Verse Vis 2009 - Finale in De Zwerver op 25 april, demo's moeten binnen voor 4 maart

Verse Vis is al tien jaar lang een wedstrijd waarin West-Vlaamse artiesten de kans krijgen om in optimale omstandigheden (mooie zaal, goede PA) hun kunsten te tonen. Op zaterdag 25 april krijgen de zes geselecteerde groepen 4 nummers de tijd om zich te bewijzen. Het concert mag maximaal 20 minuten duren. Eén nummer moet een cover zijn. De winnaar van de Prijs Van De Jury krijgt een plaatsje op de affiche van Leffingeleuren. De winnaar van de Publieksprijs krijgt een cluboptreden aangeboden. Eerder wonnen onder meer The Van Jets, Tomàn, Windub, Mass Market, Outskirts, Mystère en Semper Fi één van de twee prijzen.
Om kans te maken op een finaleplaats moet je demo binnen zijn bij de organisatie vóór woensdag 4 maart. Opsturen kan naar Vzw De Zwerver, Hennepstraat 8, 8400 Oostende, met duidelijke vermelding ´VERSE VIS´. Demo-CD´s moeten vergezeld zijn van het volledig ingevulde inschijvingsformulier en het ondertekende wedstrijdreglement. Een korte maar duidelijke en relevante bio en een duidelijke foto toevoegen aub.
Alle denkbare genres zijn welkom: pop, rock, reggae, ragga, hiphop, R&B, punk, metal, hardcore, emo, latin, lounge, soul, funk, jazz, folk, singersingwriter, techno, house, electro, drum& bass, ... Het spreekt voor zich dat wij van Indiestyle het enorm prettig zouden vinden als er zich tijdens de finale van Verse Vis enkele nieuwe Belgische indietalenten zouden manifesteren.
Voor verdere info, reglement, inschrijvingsformulier en dergelijke meer verwijzen we jullie graag naar de site van de organisatoren.
Link:
Naar het inschrijvingsformulier en het reglement

Regelmatig Indiestyle updates ontvangen? Klik hier en maak je lid van onze Facebookgroep

Geen opmerkingen: