Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 4 februari 2009

RifRaf 202 met Animal Collective, Franz Ferdinand, Jessica Lea Mayfield, Hitch, Alela Diane, Finn. en meer

RifRaf viert feest. Alweer. Enkele maanden geleden pronkte de redactie trots met RifRaf 200, vandaag is het beste muziekblad van Vlaanderen 20 jaar jong. Een jongvolwassene in de fleur van zijn leven. Met een uitstekende muzieksmaak en een blijvende vernieuwingsdrang.
Ook ditmaal weer veel aandacht voor de Belgische muziekscene in Homegrown. Nieuw is dat RifRaf niet alleen artiesten in de spotlights zet, maar ook clubs als Trix en Stuk. Fijn, want zonder concertzalen geen concerten uiteraard. Groepen van bij ons die aan bod komen zijn onder meer Hitch en The Bony King Of Nowhere.
Verder heeft RifRaf aandacht voor internationale (aanstormende) grootheden als Animal Collective, Franz Ferdinand, Jessica Lea Mayfield, Finn. (steeds met punt nvdr) en Alela Diane. Daarnaast natuurlijk ook nu weer een pak recensies en 1 van de beste concertkalenders van Vlaanderen. Wat wil je nog meer? Besparen? RifRaf is nog steeds gratis mee te nemen, zie adressenlijst op de site van het blad. Aan het miieu denken? Goed idee, dat vinden ze bij RifRaf ook. De liefhebbers kunnen het blad daarom ook online lezen. Op de site staat momenteel nog de oude cover, maar de inhoud is wel degelijk die van de editie van februari. Enjoy.
Links:
RifRaf homepage

Regelmatig Indiestyle updates ontvangen? Klik hier en maak je lid van onze Facebookgroep

Geen opmerkingen: