Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

maandag 16 februari 2009

Canadian Music Week 2009 - Team William zoekt in maart slaapplaats in Toronto

Dat Team William het helemaal gaat maken, daar zijn we bij Indiestyle al een hele tijd van overtuigd. Dat ze zonder enige release onder de arm al op een vermaard Canadees showcase festival mogen spelen, dat verrast zelfs ons een beetje. Zanger Floris en de zijnen zijn wel nog op zoek naar een plaats om hun vermoeide lijven af en toe neer te werpen en te bedekken met een knus laken, getuige volgend bericht dat ze de wereld instuurden.

Team William is uitgenodigd om op 13 maart 2009 te spelen op de Canadian Music Week in Toronto, één van de grootste Noord-Amerikaanse showcasefestivals! Een hele eer, dat blijkt ondermeer uit het feit dat Milow de enige andere Belgische band is die naast Team William werd uitgenodigd. Ook internationale acts als Bloc Party en The Ting Tings zullen van de partij zijn.
We zijn momenteel nog op zoek naar slaapplaatsen, dus als er mensen zijn die familie of vrienden hebben in Toronto, die bereid zouden zijn om ons een paar dagen op hun sofa te slapen te leggen: aarzel niet om contact op te nemen via reinout @ keremos. be.

Daarnaast beginnen we binnenkort samen met producer Mario Goossens (bekend van productiewerk voor The Blackbox Revelation en als drummer van onder meer Triggerfinger en Hooverphonic) aan de opnames van ons debuutalbum. De release is gepland voor half mei 2009.
Links:
Team William MySpace
Canadian Music Week homepage

Regelmatig Indiestyle updates ontvangen? Klik hier en maak je lid van onze Facebookgroep

Geen opmerkingen: