Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zaterdag 17 januari 2009

Win 2 * 2 tickets voor Buzzcocks live in Democrazy op 15 februari

Van Stereophonics tot Kaiser Chiefs en een pak groepen daartussen, allemaal zijn ze hoorbaar beïnvloed door Buzzcocks. Deze legendarische punkers uit Manchester begonnen halverwege de jaren 70, en gaan vandaag de dag nog met de regelmaat van de klok de baan op om Britse en andere Europese zalen en festivals onveilig te maken. In 2008 stonden ze nog op de affiche van de Lokerse Feesten. Op 13 januari 2009 trapten de heren een zoveelste toernee af, en daarbij slaan ze de lage landen niet over. De groep speelt in februari 4 keer live in België en Nederland. Een overzicht van deze en andere concerten vind je op de MySpace van de groep.
Democrazy voegt op 15 februari 2 Belgische namen aan de affiche toe: The Curvy Cuties Fanclub, winnaars van de laatste edite van de Gentse rockwedstrijd De Beloften, en The Chart Birds, een duo Vlaamse rockgodinnen. Tickets kosten in voorverkoop 15 euro. Voor meer info verwijzen we jullie graag naar de site van Democrazy.
Indiestyle mag 2 * 2 tickets weggeven. Om een kans te maken klik je bij de links zonder talmen door naar de wedstrijd op Indiestyle.
Links:
Buzzcocks MySpace
Buzzcocks homepage
The Curvy Cuties Fanclub MySpace
Democrazy
Naar de wedstrijd op Indiestyle

Klik hier als je zelf je mening wilt geven in onze Facebookgroep

Geen opmerkingen: