Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zaterdag 17 januari 2009

Enterrock 2009 - Affiche vervolledigd met onder meer The Subs, voorverkoop start maandag

Enterrock noemt zichzelf het leukste indoor festival in Limburg en zit daarmee niet ver van de waarheid. Sinds kort zorgt Polsslag voor stevige concurrentie, maar Enterrock pleziert ons al 2 decennia lang. De volledige affiche voor de editie van 2009, op vrijdag 3 april, is gekend, en ziet er als volgt uit. De winnaar van Limbolink opent de concerthal, gevolgd door Streetlight Manifesto en het jeugdige geweld van Freaky Age. Samen met De Heideroosjes viert Enterrock vervolgens het 20-jarig bestaan. Zowel de band als het festival zetten dit jaar 20 levensjaren op het palmares. De Heideroosjes slaagden er overigens in om dit alles steevast in een ongewijzigde bezetting te doen. Welke band doet hen dat na? Na De Heideroosjes krijgen we de bijzonder goed gekostumeerde -zilverkleurige maatpakken van Café Costume!- gasten van A Brand als headliner. The Subs mogen afsluiten in de concerthal.
In de dancehal steken de feestvierders van wal met Jules X en Murdock die naadloos worden opgevolgd door de Duitse schone Monika Kruse. De broers Cedric and Didier Engels aka Hermanos Inglesos hebben de eer om de dancehal af te werken tot 3 uur 's nachts.
In tegenstelling tot andere jaren werkt Enterrock niet meer met kortingskaarten maar wel met een voorverkoop via de website ikwileenticket.be. Met een kortingsode -die een reductie oplevert van € 2,50 per e-ticket- betaalt de festivalganger slechts € 7,50 per ticket. De affiche is zo gevarieerd dat je onmogelijk alles goed kunt vinden, maar om gelijk welke van de optredende artiesten apart aan het werk te zien betaal je sowieso al evenveel als voor het volledige programma van Enterrock. De e-tickets zullen ten laatste vanaf maandag 19 januari te koop zijn.
Links:
Enterrock homepage
Online tickets kopen

Klik hier als je zelf je mening wilt geven in onze Facebookgroep

Geen opmerkingen: