Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

dinsdag 16 december 2008

School Of Seven Bells live in ABClub op 4 maart, nog geen Nederlandse concerten bekend

Misschien moeten we het eens opstellen, ons lijstje met verwachte revelaties voor 2009. Een groep die ongetwijfeld hoog bovenaan zou prijken is School Of Seven Bells uit Brooklyn. Hun album "Alpinisms" zou al in uw cd-rek moeten staan, want het is sinds enkele weken te koop in Belgiƫ en Nederland.
School Of Seven Bells bestaat uit 2 latino zussen en een man. Vroeger waren het zelfs 2 zussen en 2 broers tot Brandon Curtis, broer van Ben, besloot om zijn eigen groep op te richten en nu met stijgend succes aan de de weg timmert met Secret Machines. School Of Seven Bells gebruikt Afrikaanse invloeden, en heeft ook wat van High Places, al staan ze net iets meer met hun huppelende voeten op de Aarde. Als we het over referenties van vroeger hebben, dan duikt de naam van Cocteau Twins heel nadrukkelijk op. Ze maken liedjes waar ik eerst en vooral helemaal zen van word, en die tegelijk toch heel dansbaar is.
Het concert in de ABClub vind ik nog niet op de site van de zaal, maar is ons al door 2 bronnen bevestigd. Het staat trouwens ook al aangekondigd op de MySpace van de groep. Voor tickets en verdere info: blijven checken , die AB website.
Links:
School Of Seven Bells MySpace
School Of Seven Bells homepage
AB

Klik hier en join de Indiestyle group op Facebook

Geen opmerkingen: