Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

dinsdag 16 december 2008

Lokerse Feesten 2009 - Promotiebeeld gezocht, 1000 euro te winnen

Lokerse Feesten vzw doet een algemene oproep om foto's (maximaal 3 per persoon) in te dienen waaruit het beeld voor de promotiecampagne van de 35ste editie kan geselecteerd worden. De wedstrijd loopt van 1 december 2008 tot 1 februari 2009 (middernacht). Het beeldmateriaal moet worden ingediend als kleurenfoto en moet minstens aan volgende inhoudelijke criteria en technische specificaties voldoen:
* een promotionele eyecatcher zijn. De foto/visual moet van op ruime afstand onmiddellijk in het oog springen en dusdanig herkenbaar zijn als het promotiebeeld "Lokerse Feesten 2009"
* een culturele uitstraling hebben. Illustratief zijn voor en passen in de geest van de Lokerse Feesten
* passen/kaderen in het afficheconcept van de Lokerse Feesten. De huisstijlkleuren zijn blauw en geel. Naast het beeld dient de affiche ook voldoende plaats te bieden voor de volledige line-up van het programma
* het beeld mag geen elementen bevatten die bij de opmaak door de Lokerse Feesten vzw toegevoegd worden: logo's, line-up, sponsors,...
* kwalitatief dient het beeld voldoende groot te zijn om gebruikt te worden voor affiches tot formaat A1 en andere dragers
De winnende foto zal worden gebruikt voor de realisatie van de promotiecampagne Lokerse Feesten 2009 (affiches, folders, persdossier, kranten, website en eventuele andere promotionele uitingen en publicaties).
Alle inzendingen moeten anoniem zijn en dienen conform het reglement uiterlijk op 1 februari 2009 (middernacht) in het bezit te zijn van de verantwoordelijke voor deze promotiecampagne. Alle inzendingen zullen worden beoordeeld door een jury samengesteld door de Lokerse Feesten vzw.
De winnaar ontvangt 1000 euro! Geïnteresseerden kunnen het reglement en het infoformulier downloaden via de website van het festival.
Links:
Lokerse Feesten homepage
Meer info over deze wedstrijd

Klik hier en join de Indiestyle group op Facebook

Geen opmerkingen: