Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 17 december 2008

Indie Disco in Effenaar op 10 januari met Dj Arnold vs Kill All Hipsters

De beste nieuwe muziek laat zich momenteel niet zo makkelijk categoriseren. Het is in ieder geval geen botte bijlrock, dodelijk saaie minimal of hangjongeren-urban. Wat het dan wel is? Tsja, een hypereclectische, vooralsnog vrij onbenoembare mengelmoes van indie-mentaliteit, electro-vibes, hoekige gitaren en een compromisloze diy punk-spirit.
Arnold Scheepmaker (dj en als popjournalist door de jaren heen o.a. verbonden aan Live XS, Vice en Blvd) vindt dat een spannend uitgangspunt. Want hoewel hij een vreemde haat/liefde-verhouding heeft met alles wat hip is, vindt hij het geweldig dat er de laatste tijd duidelijk sprake is van een internationale scene van gelijkgestemden die zo’n soort sound blijkbaar ook te gek vinden.
Als Kill All Hipsters-dj (-team) gaat hij op zoek naar de ideale kruisbestuiving en draait hij onder meer tunes van Lcd Soundsystem, MGMT, Kings Of Leon, The Rifles, Vampire Weekend, Hot Chip, Santogold, The View, Crystal Castles, Digitalism, Friendly Fires en veel meer.
Voor verdere info over deze party verwijzen we jullie graag naar de site van de zaal.
Links:
Effenaar
DJ Arnold MySpace

Klik hier en join de Indiestyle group op Facebook

Geen opmerkingen: