Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 17 december 2008

Antony & The Johnsons - The Crying Light, release voorzien voor 20 januari, live in Bozar en Muziekcentrum Frits Philips

In 2005 won Antony And The Johnsons de Mercury Prize, die het beste Britse album van de voorgaande 12 maanden bekroont. Meer was er niet nodig om de droefgeestige zanger en zijn groep wereldwijd de erkenning te bezorgen die ze verdienden. Na enkele bijdragen aan werk van andere artiesten, recentelijk nog aan het album van Hercules And Love Affair, presenteert Antony Hegarty zich binnenkort weer onder eigen naam. "The Crying Light", het 3de album van Antony And The Johnsons, zou te koop moeten zijn vanaf 20 januari.
In de lente van 2009 volgt er een Europese tournee. België en Nederland staan momenteel elk 1 keer op de kalender. Op 13 april staan Antony And The Johnsons in het Paleis Voor Schone Kunsten. De ticketverkoop is nu al van start gegaan. Voor verdere info verwijzen we jullie graag naar de site van Bozar. Op 3 mei kun je de groep aan het werk zien in het Muziekcentrum Frits Philips in Eindhoven. De ticketverkoop start op 20 december, meer info via de site van de Effenaar.
Links:
Antony And The Johnsons MySpace
Antony And The Johnsons homepage
Bozar
Effenaar

Klik hier en join de Indiestyle group op Facebook

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik heb nog één ticket te koop voor anthony and the johnsons in bozar, op 13 april,
prijs 50 euro
plaats D 2 (beste plaats)
0475 77 68 54