Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zaterdag 20 september 2008

The Wombats - Is This Christmas en My Circuitboard City, 2 nieuwe singles in december en februari

Wie dacht dat The Wombats door hun drukke tourschema geen tijd meer vinden om nieuw materiaal op te nemen heeft het mis. De heren uit Liverpool vertoeven momenteel in Nederland, en laten weten dat ze niet 1 maar 2 nieuwe singles klaar hebben. Op 15 december krijgen we "Is This Christmas", een eenmalig seizoensgebonden nummer, zoals de heren het zelf zeggen. Er komt een CD en 2 verschillende 7" singles en de opbrengsten gaan naar Mencap, een goed doel.
In februari mogen we dan "My Circuitboard City" verwachten. Dit is een nieuw nummer dat de groep deze zomer al heeft gespeeld op de verschillende festivalpodia, al is het ons op Pukkelpop niet echt opgevallen. Het optreden van The Wombats aldaar ging dan ook een beetje verloren op het grote hoofdpodium, ik vond hen beter in de Botanique enkele maanden eerder. Voorlopig passen deze Liverpudlians nog beter in een niet te grote zaal.
Voor wie het daarmee eens is hebben we goed nieuws. The Wombats spelen de komende dagen nog een aantal keren live in de lage landen. Je komt hen tegen op volgende datums en plaatsen.
20sep Oosterpoort, Groningen
21sep Effenaar, Eindhoven
22sep Paradiso, Amsterdam
24sep Paard, Den Haag
25sep Tivoli, Utrecht
27sep Het Depot, Leuven
28sep Handelsbeurs, Gent
Voor tickets en verdere info verwijzen we jullie graag naar de sites van de zalen. Houd er wel rekening mee dat enkele van deze concerten al volledig uitverkocht zijn. Informeer je dus goed voor je zonder kaartje naar een optreden vertrekt.
Links:
The Wombats MySpace
The Wombats officiƫle site
Oosterpoort
Effenaar
Paradiso
Paard
Tivoli
Het Depot
Handelsbeurs

Klik hier voor Indiestyle, de nieuwe place to be voor fans van indie en britpop

Geen opmerkingen: