Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zaterdag 27 september 2008

Anathallo - Canopy Glow, tracklist bekend, live in Cactus, Db's en Patronaat

De release van "Canopy Glow" van Ananthallo is voorzien voor half november dit jaar. Het toeval wil dat deze groep op dat ogenblik door Europa toert met 1 halte in Belgiƫ en 2 in Nederland. De tracklist van de CD ziet eruit als volgt:
1.Noni's Field
2.Italo
3.Northern Lights
4.The River
5.Cafetorium
6.Sleeping Torpor
7.All The First Pages
8.John J Audubon
9.Bells
10.Tower Of Babel
We leerden Anathallo kennen door een aankondiging van Muziekcentrum Cactus uit Brugge. We lazen dat de groep op 16 november zal optreden in het voorprogramma van Mugison en gingen eens luisteren op MySpace. Aangename verrassingen bestaan gelukkig nog, en de muziek van Anathallo is er een goed voorbeeld van. Uitermate geschikt voor mensen die wel eens euforisch worden bij het horen van Sufjan Stevens, Animal Collective of Arcade Fire. In Brugge krijg je naast Anathallo en Mugison ook nog Brusselaar Ignatz te zien.
Een kleine 10 dagen later zal de groep uit Chicago ook in Nederland te bewonderen zijn. Op 26 november spelen ze in Db's studio te Utrecht, en 1 dag later in Patronaat te Haarlem. Voor tickets en verdere info verwijzen we jullie graag naar de sites van de zalen.
Links:
Anathallo MySpace
Anathallo officiƫle site
Mugison MySpace
Ignatz MySpace
Cactus
Db's
Patronaat

Klik hier voor Indiestyle, de nieuwe place to be voor fans van indie en britpop

Geen opmerkingen: