Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

donderdag 28 augustus 2008

Poppodium Atak uit Enschede opent op 1 oktober 11 nieuwe oefenruimtes

Goed nieuws voor bands en andere muzikale artiesten uit Enschede en omgeving. Poppodium Atak opent op 1 oktober de deuren van 11 fonkelnieuwe oefenruimtes in haar nieuwe kelder. Bands die op zoek zijn naar een plaats om te oefenen kunnen zich opgeven via oefenruimtes@atak.nl.
Deze nieuwe oefenruimtes zijn groter dan de bestaande alternatieven: er zijn oefenlokalen van 28 en 57 vierkante meter beschikbaar. De oefenruimtes van 28 vierkante meter kosten 10,50 euro per uur en die van 57 vierkante meter kosten 17,50 per uur. Alle elf repetitieruimtes bevatten hoge kwaliteit instrumenten (Koch, Eden etc.) en er zijn voorzieningen voor de opslag van eigen materiaal. Sommige oefenruimtes zullen overdag dienen als leslokalen voor De Muziekschool Twente en ArtEZ Conservatorium.
Volgens marketingmedewerker Ewoud van der Reijden zijn de nieuwe oefenruimtes belangrijk voor Atak vanwege het contact met de muziekscene. “Zo blijven we beter op de hoogte van nieuw lokaal talent. Dat betekent niet dat alleen Enschedese bands hiervan gebruik mogen maken. Iedereen is welkom: groepen, strijkkwartetten, zangkoren, uit Enschede of juist van verder weg. Met deze oefenruimtes, op een centrale locatie, direct naast het station, bieden wij amateurs en (semi) professionals de gelegenheid zich verder te ontplooien."
Vanaf 15 september wordt een planning gemaakt welke bands wanneer in welke oefenruimte kunnen repeteren.
Links:
Atak officiƫle site
Atak MySpace

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: