Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

donderdag 28 augustus 2008

Motek en Dijf live in Het Depot op 20 november

Motek is met de single "Tryer" al geruime tijd een vaste waarde in De Afrekening. Zelf omschrijven ze zich als "een audiovisueel collectief met een voorliefde voor de beeldende kracht van muziek". Zij slagen erin om met hun nieuwe benadering van filmische rockmuziek een enorme dynamiek te creëren. Op hun concerten verwent Motek oog en oor: met beeldschermen, schaduwen en prikkelende projecties. Muziek en beelden versmelten tot een performance. Op Marktrock bewees de groep al ook zonder visuals overeind te kunnen blijven, maar mét is het naar 't schijnt pas echt indrukwekkend. Motek reist in september naar China om daar op te treden in een museum en enkele clubs. Hun volledige concertkalender vind je op MySpace. Op 20 november kun je hun live aan het werk zien in Het Depot te Leuven.
Naast Motek stelt Noisesome Recordings die avond ook de derde langspeler van Dijf voor. Voor tickets en meer info verwijzen we jullie graag naar de site van de zaal.
Links:
Motek MySpace
Motek officiële site
Dijf MySpace
Het Depot

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: