Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zondag 31 augustus 2008

Klub Radar op 20 september in Tivoli met Crystal Castles, Friska Viljor, Bowerbirds en meer

Klub Radar is een nieuwe, tweemaandelijkse Klub-avond die opkomende bands een podium geeft. Op het programma staan rock, dance en indie die nu nog under the radar zitten, maar binnenkort erop. Kortom, laat je vandaag al verrassen door de muziek van morgen. Klub Radar bestaat uit twee delen: bandjes kijken in de avond en dansen op electro(nica) in de nacht. In deze eerste editie: Bowerbirds (organische folk, Verenigde Staten), Friska Viljor (vrolijke indiepop, Zweden), Die! Die! Die! (groovy punk, Nieuw-Zeeland), Crystal Castles (overstuurde elektronica, Canada) en The Walk & Rogerseventytwo (Franse filterdisco, Nederland). Klub Radar: niet elitair, wel interessant.
Voor tickets en verdere info verwijzen we jullie graag naar de site van Tivoli.
Links:
Tivoli
Crystal Castles MySpace
The Walk & Rogerseventytwo MySpace
Die! Die! Die! MySpace
Friska Viljor MySpace
Bowerbirds MySpace

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

1 opmerking:

Unknown zei

Oordopjes zijn oordopjes, meestal gemaakt van een hard plastic materiaal, die passen in het oor, alleen buiten het oor loopgraaf. Deze zijn niet te onderscheiden van een ding van oor waterweg oortelefoons, die een elastische tip en afdichting binnen een publiek oor geul te hebben.
Een paar veelzijdige muziek gadgets, zoals mp3's en Personal Digital Assistants (PDA's), te begeleiden earbuds wanneer de gadget wordt verworven. Oordopjes zijn een minder dure contrasterende optie tot oor kanaal hoofdtelefoon of andere luisteren gadgets. Klanten hebben de neiging om oordopjes te kopen voor hun eigen voordeel, want ze zijn minder veeleisend te dragen dan verschillende oordopjes met het oog op hun kleine omvang.
Deze stijl van oortelefoon heeft bovendien de neiging bescheidener dan verschillende soorten, vergelijkbaar met oor waterweg koptelefoon, circumaural oortelefoons die passen buiten de oren, of supra-aurale oortelefoons die kussens die boven op de oren worden geplaatst, in plaats van te zijn rond of binnen hen. Circumaural oordopjes worden gewoonlijk gebruikt als een onderdeel van de opnamestudio's en supra-aurale oortelefoon kan zelfs nu worden gekocht bij een paar winkels, maar dit soort gadgets zijn benadering van oordopjes die passen in het oor aangeboden. Haal meer nieuws Saxhorn ANC J2 Review – Closed Back Headphones with Built-in Microphone