Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zondag 31 augustus 2008

Festival Comme A La Maison op 4 oktober met Chris Garneau, V.O., The Sleeping Years, Elvy en meer

Op 4 oktober kun je in La Maison Des Musiques te Brussel naar een gratis festival met een mooie affiche. De nadruk ligt op rustige akoestische muziek. Op 2 podia kun je terecht voor in totaal 9 artiesten, te weten: Tangtype (Dj Set), Chris Garneau, V.O., Emily Jane White, The Sleeping Years, Elvy, Rue Royale, Noria en Dan San. We kennen hen niet allemaal, maar dat minstens enkelen onder hen verschrikkelijk de moeite waard zijn durven we u met zekerheid garanderen.
Chris Garneau schonk ons eerder dit jaar zijn debuutalbum "Music For Tourists". Luister op MySpace bijvoorbeeld eens naar "Baby's Romance" om u te vergewissen van 's mans ingetogen klasse. V.O. zagen we net voor de zomer in de AB een sterke prestatie neerzetten als voorprogramma van Girls In Hawaii. The Sleeping Years is een nog onbekende band uit de UK die me vanaf de eerste keer dat ik hen hoorde fascineerden met hun meeslepende folk. Elvy hebben we tijdens Les Nuits Botanique gezien in de Rotonde en dat optreden was zo sterk dat we hem graag nog eens terugzien.
De rest van de mensen die op 4 oktober het podium mogen betreden kennen we niet, of slechts vaag. Een rondje MySpace, heel gemakkelijk doordat alle links op de site van het festival staan, leert ons dat 4 oktober een hele mooie dag zou moeten worden voor iedereen die dit gratis festival bezoekt. Al genoteerd in je agenda?
Links:
Festival Comme A La Maison officiƫle site

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: