Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zaterdag 26 juli 2008

The Streets live in Paradiso op 6 november en de Hallen Van Schaarbeek op 20 november

De release van "Everything Is Borrowed" van The Streets is gepland voor 15 september. Het spreekt voor zich dat Mike Skinner en zijn groep de plaat ook live willen promoten. Onlangs waren ze al te zien op Les Ardentes in Luik. Wij waren niet van de partij, maar we zagen vorig jaar wel hoe Mike Skinner van op het hoofdpodium een groot deel van de weide op Pukkelpop enthousiast en gehoorzaam liet doen wat hij vroeg. Allemaal door de knieën buigen en een halve minuut zo blijven zitten en andere kunstjes, de fans luisterden gedwee en met een grote smile.
Benieuwd wat dit zal geven tijdens een zaalconcert? Zin in een mix van rap, zang, indie, britpop, elektronica en nog wat andere stijlen? Op 6 november kun je het in Paradiso allemaal zelf meemaken. Op 20 november staan The Streets in de Hallen Van Schaarbeek. Voor tickets en andere info verwijzen we jullie graag naar de sites van Paradiso en Goformusic.
Links:
The Streets MySpace
The Streets officiële site
Paradiso
Goformusic

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: