Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zaterdag 26 juli 2008

Nele van Den Broeck zoekt plaats om tryout te spelen rond 1 augustus

Geef jij eind volgende week een feestje? Zoek je nog inspiratie om je vrienden net dat beetje meer te bieden? Of werk je in een jeugdhuis of café en wil je je gasten aangenaam verrassen? Wat dacht je van een leuk optreden van een talentvolle Vlaamse zangeres? We hebben de naam Nele Van Den Broeck al enkele keren laten vallen op Gek Van Muziek. De aanstekelijke, vrolijke, opgewekte liedjes op haar MySpace kunnen ons nog steeds bekoren. Vooral "Loser's Twist" kunnen we 10 keer na elkaar opzetten en toch nog zin krijgen in een 11de keer. En dit 24 dagen op rij.
De band van Nele is uitgebreid met, we citeren, twee geweldige vrouwen. Binnenkort speelt de groep op Theater Aan Zee. Om te kijken of alles snor zit zoeken de meiden een plaats om eind volgende week op te treden, op 1 augustus bijvoorbeeld. Ze hebben niet veel plaats nodig. Ze zijn slechts met z'n drieën en hebben geen drumstel bij. Inhalig zijn ze ook niet want ze komen volledig gratis spelen. Interesse? Mailtje naar neleuh@hotmail punt com.
Toegevoegd achteraf: Nele laat weten dat ze een plaats voor een tryout heeft gevonden.
Link:
Nele Van Den Broeck MySpace

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

1 opmerking:

Anoniem zei

Ik heb een plekje gevonden!
Bedankt voor de hulp...

Nelex