Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

donderdag 3 juli 2008

Lapaz - Marie-Louise binnen op 4 in Humo's Top 20 singles

Humo's Top 20 is een hitlijst waaraan we, in tegenstelling tot Arriba!, weinig aandacht besteden. Er verandert meestal heel weinig aan de top van deze lijst, en alles is vaak vrij voorspelbaar. We stemmen wel elke week zelf om te proberen een prijs te winnen, maar dat is nog nooit gelukt. We geven niet op.
Deze week heeft Humo's Top 20 bij de singles een aangename verrassing in petto. Lapaz, 1 van de groepen die we begin dit jaar finalekansen hadden toegedicht in Humo's Rock Rally, komt met "Marie-Louise" binnen op 4. De zomer is inderdaad het ideale tijdstip om deze vrolijke popsong te lanceren. Laat die rokjes maar waaien, Marie-Louise.
Zelf stemmen en de volledige Top 20 van de singles en de albums bekijken kan op de site van Humo in de afdeling muziek. Stemmen voor Lapaz lijkt ons alvast een heel goed idee. Frequente bezoekers van Gek Van Muziek weten dat we ook Johnny Berlin een warm hart toedragen. Voor meer tips volstaat het om even naar beneden te scrollen of een kijkje te nemen in de archieven.
Links:
Humo's Top 20 bekijken of stemmen
Lapaz MySpace
Lapaz officiƫle site

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: