Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

maandag 7 juli 2008

Iggy Pop - Lust For Life is de 3de favoriet van Ronald Drayer in Heb Je Al Gehoord Van De 7, De 7?

Ronald Drayer is de oprichter en mede-eigenaar van Suburban Records. Hij heeft er al een lange carrière in de muziek opzitten. Opsommen wat hij allemaal heeft gedaan zou ons veel te ver leiden. Zijn voorlopig laatste in een rij van hele goede daden is het tekenen van Exile Parade, 1 van onze favoriete grote beloften. Om Ronald nog wat beter te leren kennen, laten we hem 1 week lang elke dag 1 van zijn favoriete platen voorstellen. Het woord is aan hem.
Iggy Pop - Lust For Life
Vroeger had je nog geen MTV, maar wij in Nederland hadden wel wat anders: Toppop! Voor Toppop bleef je thuis en Ad Visser met zijn heupbroeken en plateauzolen was onze held.
Het voor mij belangrijkste optreden wat ik ooit gezien heb in dit programma was dat van Iggy Pop die de Toppop studio trashde. Dat wilde ik ook! Ruige muziek en als een beest te keer gaan! Uiteindelijk vind ik platen als Raw Power (Iggy & The Stooges) en bijv. het live album TV Eye beter dan Lust For Life, maar bij dit album begon mijn liefde voor de grote Iggy Pop.
Morgen krijgen we plaat nummer 4. Voor meer info over Suburban Records kun je terecht op de site van het label. Schrik niet als je naast Exile Parade, Klimt 1918 of Shed Seven ook veel metal tegenkomt. Suburban is de grootste verdeler van harde muziek in de Benelux.
Link:
Suburban Records

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: