Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

maandag 7 juli 2008

De Overname zoekt band voor optreden op VRT, maximumleeftijd 20 jaar, inschrijven tot en met 11 juli

De muziekindustrie slaagt er nog steeds niet in om overeind te krabbelen. Dit betekent dat het moeilijker wordt voor jonge groepen om een CD te kunnen maken op kosten van een platenfirma. Toch is er niet alleen kommer en kwel. Talentvolle bands van bij ons krijgen hoe langer hoe meer kansen om zich in de kijker te spelen en zich te tonen aan een groot publiek. Van De Overname kregen we volgend bericht, dat we graag met jullie delen:
De Overname is een project van de VRT dat jongeren de kans geeft om hun eigen ding te doen. Omdat wij onze eigen programma’s mogen maken, zijn we nog op zoek naar bands. Wat wij zoeken zijn jongerenbands met een maximumleeftijd van 20 jaar. Maar niet alleen bands mogen zich inschrijven, ook singer-songwriters zijn welkom. Het enige wat je moet doen is je inschrijven op onze website en doorklikken naar ‘doe mee’. De winnaar van onze preselecties krijgt een bekende peter of meter en mag optreden in ons programma. Inschrijven kan t.e.m. vrijdag 11 juli, snel wezen is de boodschap! Verdere info kan je vinden op onze website.
Link:
De Overname website

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: