Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

donderdag 8 mei 2008

Win tickets voor Les Nuits Botanique op 13 mei - 3 x 1 persoon gratis naar de Orangerie met Yelle, Friendly Fires, Health en Bunny Rabbit

Op 13 mei zal de Orangerie van de Botanique huppelen en springen op de tonen van electronisch geweld van hoog niveau. Topact die avond is Yelle, een Franse die vorig jaar in eigen land doorbrak met "Je Veux Te Voir". Ze bewees dat vuilbekkerij geen exclusief mannelijk voorrecht is. Sinds haar succes met "A Cause Des Garçons" verwierf ze ook in België een grote bekendheid.
Friendly Fires is een Britse groep die momenteel deel uitmaakt van de NME New Noise Tour. Het grootste muziektijdschrift ter wereld gelooft dus rotsvast in het kunnen van deze groep. En wij ook. Luister op MySpace maar eens naar het nummer "Paris". Dansbaar, melodieus en onbeperkt aanstekelijk. Een iets minder gepolijste versie van Hot Chip, als je een referentie wilt.
De invloeden van Health lopen over Kraftwerk en Joy Division naar Liars en Black Sabbath. Onmogelijk dus om hier 1 duidelijk etiket op te plakken, maar wel een garantie voor variatie. Niet helemaal mijn ding, maar vat dat vooral op als een persoonlijke mening en niet als een waardeoordeel.
Wie Bunny Rabbit zegt, zegt vrouwelijke rap uit de States, op een achtergrond van beats en elektronica. Er zijn zeker raakvlakken tussen Bunny Rabbit en Yelle, hoewel bij de Amerikaanse de raps meer domineren en bij de Franse vooral de electronische dansbare beats.
Gek Van Muziek mag voor deze mooie affiche 3 x 1 ticket weggeven. Word jij 1 van de gelukkige winnaars? Misschien wel, als je het antwoord weet op de volgende vraag. In welke stad kan je nog tot en met 18 mei elke avond naar Les Nuits Botanique? Brussel, Nulpart of Nièverance? Stuur het antwoord in een mail naar gekvanmuziek@hotmail.com met in het subject "Les Nuits Botanique 13 mei". Meespelen kan tot en met 12 mei om 22.00 's avonds.
Links:
Yelle MySpace
Friendly Fires MySpace
Health MySpace
Bunny Rabbit MySpace
Botanique
Alle recente artikels waarin Gek Van Muziek Les Nuits Botanique vermeldt

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: