Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 28 mei 2008

Styrofoam - Definitieve doorbraak in de VS nakend?

Styrofoam speelt morgen een thuismatch in Trix. Deze zaal bewijst regelmatig dat goede concerten niet duur moeten zijn. Voor dat van Styrofoam betaal je in voorverkoop 5 euro.
Vanaf zondag trekt het gezelschap rond Arne Van Peteghem naar de VS voor een uitgebreide tour. De 1ste reacties aldaar zijn alvast uitermate lovend.
Styrofoam is één van de "featured artists" op de Amerikaanse MySpace. De Amerikaanse homepage van MySpace kondigde gisteren de release aan van "A Thousand Words", wat Styrofoam meteen meer dan 20.000 plays opleverde. Pitchforkmedia, de hipste muzieksite van de VS, maakt alvast plaats om Styrofoam's vijfde album en Amerikaanse tournee ruim aan te kondigen. Gary Calamar van KCRW blijkt ook al een Styrofoam-fan. Calamar is bekend van z'n populaire radioshow "The Open Road" waarin hij door de jaren heen al tal van bekende artiesten te gast kreeg (Brian Wilson, Wilco, The Flaming Lips). Hij was ook music supervisor voor de soundtracks van de populaire series "Six Feet Under" en "House MD".
Eens Styrofoam de Atlantische Oceaan is overgestoken zullen we ongetwijfeld nog meer goed nieuws te horen krijgen. We houden je op de hoogte. Je kent ons. Als Gek Van Muziek nog niet als je startpagina staat, of bewaard is bij je favorieten, raden we je aan om daar toch maar snel verandering in te brengen.
Links:
Styrofoam MySpace
Styrofoam blog
Trix
Styrofoam op Pitchforkmedia
Alle recente artikels waarin Gek Van Muziek Styrofoam vermeldt

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: