Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 28 mei 2008

Dr Pepper Family - Pop Will Eat Itself, single te koop vanaf vandaag, CD release party in Decadence te Gent op 31 mei

Dr Pepper Family is geen nieuwe naam aan het Belgische rock- en popfirmament. Toch zijn ze ook nog niet echt bekend. Dat kan veranderen. Vanaf vandaag is hun nieuwe single "Pop Will Eat Itself" te koop. Het zou ons niet verwonderen als deze zomerse rocker binnenkort de Afrekening binnenduikt. Op 31 mei stelt Dr Pepper Family hun nieuwe titelloze album voor in de Decadance te Gent. Ze beginnen eraan om 21u30 en tickets kosten 5 euro per stuk. Kapitan Korsakov mag het publiek opwarmen.
Wie "Dr Pepper Family" wil kopen moet nog even wachten. De digitale release is gepland voor 20 juni, de fysieke release voor 1 september. Enkele liedjes kun je nu al beluisteren op MySpace. De muziek is niet helemaal origineel en toch ook niet alledaags. Wij herkennen er een mengeling in van Placebo, Weezer, The Breeders en Bloc Party. Groepen die op 't 1ste zicht niet zoveel met elkaar te maken hebben, inderdaad. De zang doet me af en toe aan Jay Mascis denken, maar dan minder scherp. In elk geval is dit weer een groep die bewijst dat er in Belgiƫ talent rondloopt.
Links:
Dr Pepper Family MySpace
Kapitan Korsakov MySpace
Decadance

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: