Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zaterdag 31 mei 2008

Sergeant - K-Ok slaat in als een bom, video gratis te downloaden

Kaiser Chiefs, Placebo, Oasis en Stone Roses zijn niet op 1 dag tijd van niks naar de absolute roem gesneld. Het begon voor allemaal met een op gejuich onthaalde debuutsingle. Helaas roept de Engelse pers zowat elke week een jonge band uit tot grootste nieuwe sensatie, maar hier hebben we er 1-tje te pakken die weleens echt brokken zou kunnen maken.
Sergeant is de naam. "K-Ok" heet de debuutsingle, die sinds half mei te koop is. In Belgiƫ zal de 7" niet of heel moeilijk te krijgen zijn. Je kunt altijd proberen bij een goede platenwinkel als Giga Swing in Hasselt of Tune Up in Antwerpen. Als ze je daar niet kunnen helpen, lukt het wel online bij HMV. NME beschreef "K-OK" al als "the most perfect pop anthem" en Sergeant als "officially the most exciting band in Scotland". "K-Ok" was ook al single van de week bij XFM.
Wie geen platendraaier heeft kan alvast de videoclip gratis downloaden. Sergeant geeft ook een akoestische EP weg als gratis mp3. Wat als je te lezen krijgt dat dit enkel geldt voor inwoners van de UK? Volgens ons is de kans groot dat je dan in Cheshire woont, postcode SK8 4DR. De naam van je straat ken je zelf wel.
Links:
Sergeant MySpace
Sergeant officiƫle site
K-Ok 7" kopen bij HMV
Download de video
Download de akoestische EP

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: