Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zaterdag 31 mei 2008

Bang Gang - Ghosts From The Past, nieuwe album gepland voor 23 juni, 1ste single hieruit is I Know

Binnen een kleine maand krijgen we het 3de album van de getalenteerde Ijslander Bardi Johannsson onder zijn alias Bang Gang. De vorige plaat "Something Wrong" werd alom lovend onthaald, en kreeg ook in Vlaanderen goede kritieken. Het was 4 jaar wachten op "Ghosts From The Past", maar in die periode zat Johannsson niet stil. Zo verscheen er het internationaal succesvolle album van Lady & Bird, zijn samenwerking met de Franse zangeres Keren Ann. Ook maakte hij een soundtrack voor een stille film, "Haxan".
Volgens Bang! Music, dat de plaat zal verdelen bij ons, gaat Bang Gang op zijn nieuwe album weer voluit in rijk gearrangeerde droompop. Met invloeden van '80s bands als Cocteau Twins en The Lotus Eaters, over de shoegaze van de jaren '90 tot de spacy elektronica anno nu. Anthony Gonzalez van M83 schreef trouwens mee aan twee tracks van dit album en Keren Ann zingt mee op "Don't Feel Ashamed". De eerste single uit "Ghosts From The Past" is "I Know".
Links:
Bang Gang MySpace
Bang Gang officiƫle site
Lady & Bird Myspace
Bang! Music

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: