Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

vrijdag 30 mei 2008

Mogwai - The Hawk Is Howling, nieuwe CD gepland voor 22 september, Batcat EP al voor 8 september

"Young Team", het allereerste studioalbum dat Mogwai ooit maakte, kreeg zonet een re-release. Op nieuw werk is het nog even wachten. Maar even, dat is niet lang, heeft 1 of andere filosoof ooit gezegd. Het zal een toogfilosoof geweest zijn. We dwalen af.
In september kun je, als alles volgens plan verloopt, een nieuwe EP en een nieuwe CD van Mogwai kopen. De "Batcat EP" ligt normaal gezien in de winkels vanaf 8 september. De tracklist zou er als volgt moeten uitzien:
1 - Batcat
2 - Stupid Prick Gets Chased By The Police And Loses His Slut Girlfriend
3 - Devil Rides
"Batcat" zal ook op de full CD "The Hawk Is Howling" staan. De voorziene releasedatum van het album is 22 september. Om Mogwai live aan het werk te zien, moet je zolang niet wachten. De groep speelt op 30 augustus op De Beschaving in Utrecht en op 31 augustus in Rivierenhof te Antwerpen. Voor tickets en andere info verwijzen we je graag door naar de sites van de organisatoren.
Links:
Mogwai MySpace
Mogwai officiƫle site
De Beschaving
Rivierenhof
Alle recente artikels waarin Gek Van Muziek Mogwai vermeldt

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: