Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

maandag 28 april 2008

The Pigeon Detectives live in de Melkweg op 12 juni en de Botanique op 13 juni

"Du Kannst Nicht Alles Haben" zong Roy Black eind jaren 60 of begin jaren 70. De brave Duitser blies in 1991 in Heldenstein zijn laatste adem uit. Zijn wijsheid staat vandaag echter nog als "ein Pfahl oben Wasser". Zoek de fout in mijn Duits. Als je er geen vindt, puur toeval. Waarschijnlijk vindt je er op zijn minst 2.
Terzake nu. Op 12 en 13 juni ben ik op vakantie in Griekenland en mis ik de mogelijkheid om mijn favoriete groep live te zien. De 12de spelen The Pigeon Detectives in de Melkweg en de 13de in de Botanique. Aan iedereen die op dat ogenblik in België is geven we de raad om dit zeker niet te missen. Zo goed als alle concerten die de gasten in de UK geven tussen nu en 7 juni zijn volledig uitverkocht. Voor alle duidelijkheid: we hebben het hier niet over 3 optredens in clubjes met 100 plaatsen. In de komende 50 dagen spelen de Pigeon Detectives liefst 22 uitverkochte optredens in zalen waar een paar duizend mensen binnen kunnen. Zolang België en Nederland democratische staten blijven is iedereen vrij om een eigen mening te vormen. Ons advies luidt: nu bestellen die tickets. Daarvoor verwijzen we je graag door naar de site van de zaal.
Links:
The Pigeon Detectives MySpace
The Pigeon Detectives officiële site
Melkweg
Botanique
Roy Black - Du Kannst Nicht Alles Haben op YouTube

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: