Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

woensdag 26 maart 2008

Sukilove, Team William en Guernica gratis te bekijken in Trix

Als Trix een zaal is die onze sympathie wegdraagt, heeft dat niet alleen te maken met de uitstekende ligging, de mooie zaal, de vriendelijkheid van het personeel of de kwaliteit van de betalende concerten. Trix hangt ook regelmatig de gulle gever uit, en geeft u en mij zo de kans om gratis een concert mee te pikken van uitstekende Belgische artiesten.
Op donderdag 3 april passeert Sukilove in triobezetting. Tijdens de opening van de Trix Club in 2006 presenteerden Pascal Deweze en co hun album “Good is in your bones”. De opvolger is gepland voor 2009, en de kans bestaat dat Sukilove nu al enkele nummers live gaat uittesten. Het optreden is gratis, maar je moet wel reserveren. Klik hier voor meer info.
Op donderdag 15 mei kan je gratis gaan kijken naar Team William en Guernica. Team William heeft me kunnen bekoren van de eerste keer dat ik hen hoorde, en mij niet alleen, getuige de bronzen plak die ze onlangs behaalden in Humo's Rock Rally 2008. De zotte bende van Guernica bracht in januari een EP uit, haalde met "I Wish I Was American" al de ether bij Studio Brussel en heeft al een behoorlijke live-reputatie opgebouwd. Ook voor dit concert moet je reserveren, meer info vind je hier.

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: