Indiestyle

Gek Van Muziek is goed, maar Indiestyle is beter, daarom: http://www.indiestyle.be

zaterdag 29 maart 2008

Marble Sounds - A Painting Or A Spill, even ontspannend als een wandeling in de duinen

Marble Sounds is de band van Pieter Van Dessel, een Belg die lang in Montreal heeft gewoond, en ook deel utmaakt van Plastic Operator, waarmee hij gisteren nog in Nijdrop speelde. Verwacht bij Marble Sounds echter geen elektronische toestanden. Wat we op "A Painting Or A Spill" te horen krijgen zijn 4 rustige nummers, elk in hun eigen stijl.
"Redesign" heeft muzikaal gezien een beetje een jazzy sfeertje, terwijl de zang doet denken aan shoegazers als Ride in "Castle On The Hill". "Something That We'd Never Do" is een nummer dat ideaal is om te beluisteren in je mp3-speler op een bank op een rustige afgelegen plek. Het lijkt me ook wel een ideaal lied om mee te zingen met de tekst in de hand, maar ik geef eerlijk toe dat ik te lui ben geweest om de woorden op te schrijven en het uit te testen. Mijn favoriet is "Good Occasions", een song die je al wiegend van je stoel probeert te tillen om je mee te laten drijven op de golven van de wind. Venster dicht dus als je dit nummer in de auto beluistert! Afsluiter "If You Stay Then I Can't Go" is rustgevend tot en met. Als je 's avonds na een paar luisterbeurten nog stress voelt, is het tijd om van werk te veranderen of professionele hulp te zoeken.
Volgens Marble Sounds is deze EP niet alleen gemaakt om te beluisteren, maar is dit ook muziek om te voelen en over na te denken, en dat kunnen we volmondig beamen. En om lekker achterovergezakt van te genieten, voegen we daar zelf nog graag aan toe.

Klik hier voor al het laatste nieuws over jouw favoriete artiesten, links naar legale gratis mp3's, concertnieuws, exclusieve opnames, wedstrijden en nog meer

Geen opmerkingen: